کاربردهای Ad Extensions در گوگل ادز
اگر کمپین های گوگل ادز را اجرا کرده باشید حتما از Ad Extension ها استفاده کرده اید. در این مقاله بیشتر با این اکستنشن ها آشنا می شوید.
کاربردهای Ad Extensions در گوگل ادزهمانطور که احتمالاً می دانید گوگل ادوردز سرویس ارائه شده توسط گوگل برای تبلیغات سایت و محصولاتتان در صفحه نتایج گوگل است. اما قرار دادن تبلیغ ها به صورت بهینه و با بازده بالا ممکن است از آن چیزی که فکر می کنید کمی مشکل تر و پیچیده تر باشد و به عوامل مختلفی بستگی دارد.
بگذارید یک سوال ساده از شما بپرسم؛ ترجیح می دهید تبلیغ گوگل ادوردز شما بزرگ و طولانی باشد یا به ازای همان مقدار هزینه تبلیغ کوتاه تر و مختصرتری داشته باشید؟ پاسخ خیلی واضح است، هنگامی که صحبت از تبلیغات می شود، بزرگتر همیشه بهتر است! اما چطور می توانید تبلیغات گوگل ادز خود را به ازای همان مقدار هزینه ( و شاید حتی کمتر ) طولانی تر و بزرگتر کنید؟
اینجاست که Ad Extension ها وارد می شوند. در این مقاله با هم می بینیم که چرا این قابلیت بسیار مهم است و چطور می توانید از آنها در استراتژی های گوگل ادوردز خود استفاده کنید.
اصطلاح Ad Extension در گوگل ادز (ادوردز) به چه معناست؟
به زبان ساده Ad Extension به محتوای اضافی گفته می شود که با استفاده از آن می توانید اطلاعات بیشتری را در تبلیغات خود بگنجانید. انواع مختلفی از اکستنشن ها برای ادوردز وجود دارد که هر کدام به شما اجازه می دهند اطلاعات متفاوتی را با توجه به خواسته های مشتریانتان به تبلیغات خود اضافه کنید.
تقریباً تمامی مدل های اکستنشن ها نیاز به مقداری اعمال تنظیمات دارند؛ اما مطمئن باشید که زمانی که صرف راه اندازی آنها می کنید برای شما مفید خواهد بود چرا که قطعاً نتایج بهتری را در بخش های عملکرد تبلیغات مانند تعداد کلیک ها، هزینه به ازای کلیک، مکان قرارگیری صفحه و رتبه تبلیغ خواهید گرفت.
چرا باید از Ad Extension ها گوگل ادز استفاده کنیم؟
اد اکستنشن ها با ارائه دادن راه های اضافی برای ایجاد ارتباط با کمپانی شما توسط مشتریان می توانند تبلیغات شما را گسترش دهند. آنها به تبلیغات شما الحاق می شوند و با استفاده از آنها می توانید صفحات دیگری را نیز که فکر می کنید مخاطبان شما به دیدن آنها علاقه دارند را در تبلیغ خود قرار دهید، چه این صفحات مرتبط با تبلیغ اصلی باشند و چه نباشند.
همچنین آن ها می توانند مزیت های همکاری با کمپانی شما را نیز به مشتریان نشان دهند، مزایایی مانند ارسال رایگان، ۹۰ روز ضمانت پس گرفتن محصول، فروش ویژه و موارد مشابه. همچنین اکستنشن ها می توانند حاوی شماره تلفن برای تماس و آدرس برای خرید حضوری نیز باشند. همچنین می توانید از آنها برای هدایت مشتریان جهت دانلود اپلیکیشن اختصاصی خود به صورت مستقیم استفاده کنید.
استفاده از Ad Extension گوگل ادز
Ad Extension ها با ارائه دادن راه های اضافی برای ایجاد ارتباط می توانند تبلیغات شما را گسترش دهند
در نهایت استفاده از اکستنشن ها تاثیر قابل توجهی بر روی نرخ کلیک و حتی نرخ تبدیل شما خواهند داشت. علاوه بر این همانطور که گفته شد آنها می توانند رتبه تبلیغ شما را بهبود بخشند که نتیجه آن بالا رفتن رتبه حضور در صفحه نتایج خواهد شد که نتیجه آن نیز کاهش هزینه های کلیک و بالا رفتن احتمال دیده شدن تبلیغ شما توسط مخاطبان است. لازم به ذکر است که گوگل نیز در این مورد می گوید ” Ad Extension ها نرخ کلیک و عملکرد کلی کمپین ادوردز را بهبود می بخشند چرا که تبلیغات شما بسیار کاربردی تر می سازند ”
چند مدل Ad Extension وجود دارد؟
به صورت کلی اد اکستنشن های بسیاری در گوگل ادوردز وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید، اکستنشن هایی مانند لینک سایت، تماس، لوکیشن، پیام های کوتاه، قیمت، نقد و بررسی، اپلیکیشن و … (Sitelink extensions – Call extensions – Location extensions – Callout extensions – Message extensions-Structured snippet extensions – Price extensions – Review extensions – App extensions)
در این قسمت ما می خواهیم چند اکستنشن کاربردی که بیشتر توسط کمپانی ها و بیزینس ها استفاده می شوند را با هم بررسی کنیم.
Call Out Extension
جهت بزرگتر کردن و فراهم کردن اطلاعات مفید برای تبلیغاتتان می توانید از اکستنشن call out استفاده کنید. کار اکستنشن call out این است که یک خط بیشتر را درست زیر هدلاین تبلیغ شما اضافه می کند. این متن دارای محدودیت ۲۵ کرکتری است؛ بنابراین باید در نظر داشته باشید که متن مورد نظرتان کوتاه، دقیق و اغواکننده باشد.
اکستنشن Call Out شما می توانید این اکستنشن را در کمپین و سپس Ad Group Level انتخاب کنید. همچنین شما می توانید مشخص کنید که می خواهید چه زمانی کال اوت های شما برروی تبلیغاتتان پدیدار شوند. برای مشاهده شدن call out ها شما باید حداقل ۲ عدد از آن ها را ایجاد کنید، بنابراین برای محکم کاری بهتر است برای هر تبلیغ ۴ کال اوت داشته باشید.
SiteLink Extension
این اکستنشن همانطور که از نامش پیداست به شما این اجازه را می دهد که بینندگان را به صفحات اضافی دیگری از وبسایت خود ارجاع دهید، صفحاتی به غیر از لندینگ پیج یا صفحه فرود اصلی که برای تبلیغ استفاده کرده اید. با استفاده از این قابلیت شما می توانید تا سقف ۶ لینک از قسمت های مختلف وبسایت خود را برروی تبلیغ قرار دهید، لینک هایی نظیر محصولات جدید، ساعات کاری بیزینس، ویدیوها، وبینارها، آفرها و غیره.
اکستنشن SiteLink این لینک ها درست زیر هدلاین تبلیغ شما قرار می گیرند و همچنین می توانید برای هرکدام به صورت مختصر توضیحاتی را نیز اضافه کنید، کاری که شدیداً به شما پیشنهاد می کنیم انجام دهید! چرا اضافه کردن توضیحات مهم است؟ چون همانطور که گفتیم در تبلیغات، بزرگتر بهتر است! بنابراین هر توضیحی که اضافه می کنید بدون دریافت هزینه ای تبلیغ شما را بزرگتر و شانس دیده شدن آن را بیشتر می کند.
برای هر لینکی که اضافه می کنید محدودیت ۸۰ کارکتری برای توضیحات وجود دارد، در این توضیحات شما می توانید از کیووردها و یا دیگر توضیحات هیجان انگیز برای جذب مخاطب استفاده کنید.
Call Extension
مهم نیست که بیزینس شما چقدر بزرگ و یا چقدر کوچک است؛ هر بیزینسی دوست دارد شماره تماسی را در اختیار مخاطبان قرار داده تا آنها با استفاده از این شماره بتوانند با بیزینس ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را بپرسند، اطلاعات بیشتری در مورد بیزینس کسب کنند، سفارشات خود را تکمیل کنند و یا بتوانند مشکلات خود را با کمپانی در میان بگذارند. در واقع هدف اصلی پیدایش هر بیزینسی همین است!
اکستنشن Call
Call Extension همانطور که مشخص است به شما اجازه می دهد تا شماره تلفن و یا یک دکمه تماس را به تبلیغ خود اضافه کنید. شماره تلفن وارد شده توسط گوگل چک شده و می تواند ردیابی شود.
Location Extension
این قابلیت بیشتر به درد بیزینس هایی می خورد که بسیاری از فعالیت های مارکتینگ خود را با هدفگیری ناحیه به خصوصی انجام می دهند. اگر بیزینس شما به دنبال جلب توجه محلی است، لازم است برای کمپین بعدی خود استفاده از این اکستنشن را نیز به لیست استراتژی کمپین خود اضافه کنید تا بتوانید توجه مخاطبان محلی خود را به سمت بیزینستان جلب کنید.
همچنین بیزینس هایی که دارای چندین لوکیشن مختلف هستند می توانند با وارد کردن لوکیشن های مختلف، با توجه به مکان جستجوی فرد مورد نظر، نزدیک ترین شعبه را به وی نشان دهند. اضافه کردن اکستنشن ها به تبلیغات شما باعث می شود تبلیغات هدفمندتر، مرتبط تر و قابل کلیک تر باشد. همچنین همانطور که گفته شد می توانند به رتبه تبلیغ شما کمک کنند.
اکستنشن Locationخبر خوب این است که استفاده از تمامی این اکستنشن ها کاملاً رایگان است. شما به همان مقداری پول به گوگل پرداخت می کنید که فردی برروی تبلیغ شما کلیک کند، اما به این فکر کنید که شما اطلاعات فوق العاده کاربردی تری را به ازای هیچ هزینه اضافی در اختیار مخاطبانتان قرار می دهید.
به یاد داشته باشید که گوگل تنها زمانی Extension ها را به مخاطبان نشان می دهد که تشخیص دهد استفاده از آنها به عملکرد تبلیغ شما کمک می کند، بنابراین همیشه مطمئن شوید که اطلاعات وارد شده بسیار به بیزینس و مشتریان شما مرتبط باشد.
شما نباید فقط به صورت تصادفی یک سری اطلاعات نامربوط را برای بزرگ جلوه دادن تبلیغ خود در این بخش وارد کنید، بلکه اکستنشن های شما باید تجربه جستجوی خوب و اطلاعات مفیدی را برای مخاطبان دربر داشته باشند تا به آنها کمک کنند بیزینس شما را انتخاب کنند. اکستنشن ها در تمامی بخش های گوگل ادوردز قابل ساخت هستند و می توانید آنها را در بخش های Account، Campaign و Ad Group مشاهده کنید.
جمع بندی
در نهایت؛ همیشه نرخ تبدیل را در ذهن خود داشته باشید. به یاد داشته باشید که برای تمامی لینک هایی که زیر تبلیغ خود قرار می دهید لندینگ پیج های منحصر به فرد و اختصاصی داشته باشید، در این صورت بجای این که فقط مخاطبان را به یک صفحه معمولی در وبسایت خود پرت کنید، می توانید آن ها را به یک صفحه شخصی سازی شده و هدفمند هدایت کرده و به راحتی آن ها را به مشتریان احتمالی تبدیل کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آسان رایان می باشد
Registrant Rights and Responsibilities