گوگل تگ منیجر Google Tag Manager
دیجیتال مارکتینگ به شدت به داده های بازاریابی وابسته است. مهم نیست که وبسایت شما یک فروشگاه اینترنتی، وبسایت خبری یا یک وبسایت شخصی است. به هر حال بسیار ضروری است تا بدانید که کاربران وبسایت شما چطور و به چه میزان با سایت شما ارتباط برقرار می کنند و در واقع سایت شما چقدر برای آن ها جذاب است. گوگل آنالیتیکس می تواند بسیاری از بینش ها و چیزهایی که می خواهید در رابطه با کاربرانتان بدانید را به شما بدهد، اما وقتی به تنهایی استفاده می شود محدود است. با ایجاد و مدیریت تگ های هدفمند در وبسایت توسط گوگل تگ منیجر Google Tag Manager می توانید اطلاعات بسیار کاربردی و ارزشمندی از رفتار کاربران وبسایت خودتان را بدست بیاورید که حتی تصورش هم نمی کنید.
با توجه به اینکه گوگل تگ منیجر محصول گوگل است شاید فکر کنید که صرفا فقط با تگ های محصولات خود گوگل مثل گوگل ادورز یا گوگل آنالیتیکس کار می کند. خبر خوشحال کننده این است که این فکر درست نیست و گوگل تگ منیجر می تواند تگ های بسیاری از نرم افزای ثالث مانند Twitter, Bing Ads, Crazy Egg و Hotjar را مدیریت کند. تعداد خیلی کمی نرم افزار های ثالث وجود دارند که گوگل تگ منیجر از تگ های آنها پشتیبانی نمی کند. اما باز هم در این شرایط می توانید کدها و قالب های سفارشی خودتان را به گوگل تگ منیجر اضافه کنید.
کاربرد گوگل تگ منیجر
- قرار دادن کدها و اسکریپت های مورد نیاز در هدر سایت
- نصب گوگل آنالیتیکس با استفاده از گوگل تگ منیجر
- وریفای کردن گوگل وبمستر با استفاده از تگ منیجر
- اضافه کردن تگ های خاص به صفحات خاص بدون نیاز به مراجعه به کدها
- بدست آوردن داده های مربوط به رفتار کاربران روی وبسایت و انتقال آن ها به ابزار های تجزیه و تحلیل داده های بازاریابی آنلاین مانند گوگل آنالیتیکس
- ردیابی رویدادها یا Event Tracking
- انتقال داده های مالی مثل انواع تراکنش ها به ابزارهای دیجیتال آنالیتیکس مثل گوگل آنالیتیکس
- عدم مراجعه مکرر به تیم برنامه نویسی جهت اعمال تغییرات روی تگ های مربوط به دیجیتال مارکتینگ
گوگل تگ منیجر چه کمکی به سئو وب سایب میکند؟
این ابزار قادر است نقاط ضعف و قوت وبسایت شما را بیابد. تصور کنید که یک سایت فروشگاهی طراحی کردید. زمانی که از گوگل تگ استفاده کردید، دریافتید که بسیاری از بازدیدکنندگان وارد صفحه مشخصات یک محصول میشوند، زمان زیادی را سپری میکنند اما نهایتا روی دکه خرید کلیک نمیکنند. این یعنی کانورژن مورد نظر انجام نمیشود. یا حتی بدتر آنکه یک بازدیدکننده با سبدی پر از خرید وارد صفحه مشخصات یک محصول میشود اما بعد از مدتی کوتاه کلا از سایت خارج شده و خرید را نیمهکاره رها میکند. این مساله به شما نشان میدهد که قطعا آن محصول خاص برای کل سایت شما مشکلساز است.
برای استفاده از گوگل تگ منیجر در سایت google tag manager ثبت نام نمایید. جالب است بدانید که استفاده از این ابزار اصلا نیاز به تخصص و مهارت خاصی ندارد و به صورت کاملا گرافیکی میتوانید از محیط این ابزار استفاده کنید. تنها با چند کلیک ساده میتوانید گزارشی کامل از سایت خود در دست داشته باشید.
برای دسترسی به خدمات آسان رایان اینجا را کلیک نمایید.