در این مقاله قصد داریم تا در مورد انتقال از سی پنل به دایرکت ادمین آموزش بدهیم چنانچه شما تمایل داشته باشید وب سایت خود را از کنترل پنل cpanel به directadmin منتقل کنید باید بک آپ خود را تبدیل کنید.
از آنجایی که برخی ساختار های بک آپ سی پنل با بک آپ دایرکت ادمین متفاوت است شما نمی توانید از بک آپ های سی پنل در دایرکت ادمین استفاده نمایید.
در ادامه این آموزش ما نحوه انتقال سی پنل به دایرکت ادمین را با دو روش تبدیل دستی و اتوماتیک توضیح می دهیم.
اگر شما به مدیریت سرور مجازی یا اختصاصی خود دسترسی دارید می توانید از روش تبدیل اتوماتیک استفاده کنید.
در صورتی که مشترک معمولی سرویس های میزبانی وب هستید می توانید از روش تبدیل دستی استفاده نمایید.
اگر شما دسترسی به مدیریت سرور (SSH) دارید ؟ (روش اتوماتیک) :
در صورتی که شما مدیر سرور هستید ، شما می توانید به صورت اتوماتیک تبدیل بک آپ سی پنل به دایرکت ادمین را به راحتی انجام بدهید ، برای انجام این کار لازم است وارد SSH سرور خود شوید ، شما می توانید به وسیله نرم افزار Putty این کار را انجام بدهید.
پس از ورود به SSH سرور شما باید اسکریپت تبدیل کننده بک آپ Cpanel به Directadmin را روی سرور خود دانلود کنید ، تنظیمات آن را ویرایش کنید و بک آپ خود را تبدیل کنید ، برای انجام این کار دستورات زیر را وارد نمایید :
cd /home
http://asanrayan.com/downloads/da.cpanel.import.9.4.tar.gz
tar -zxvf da.cpanel.import.9.4.tar.gz
chmod 777 da.cpanel.import.pl
nano defaults.conf
شما باید آی پی و دی ان اس ها و سایر تنظیمات را در این صفحه وارد نمایید ، در تصویر زیر ما تنظیمات مورد نیاز خود را اعمال کرده ایم :
فایل را ذخیره کنید.
دو پوشه import و export را ایجاد کنید :
mkdir import
mkdir export
بک آپ خود را داخل پوشه import دانلود کنید.
اسکریپت را برای تبدیل اجرا کنید :
./da.cpanel.import.pl
پس از تبدیل بک آپ ، فایل جدید بک آپ دایرکت ادمین در پوشه export ذخیره می شود ، شما می توانید آن را ریستور کنید.
انتقال از سی پنل به دایرکت ادمین در صورت عدم دسترسی به مدیریت سرور :
اگر شما مدیر سرور نمی باشید و تنها تمایل دارید اطلاعات سایت خود را از هاست سی پنل به هاست دایرکت ادمین منتقل کنید بهترین روش برای شما انتقال دستی اطلاعات است.
در این نوع تبدیل محتوا ایمیل ها منتقل نمی شوند اما از یکی ساده ترین روش ها برای انتقال است .
برای انجام این کار ابتدا وارد هاست سی پنل شوید و تمام فایل های داخل public_html خود را zip کنید و آن را در سرور مقصد در همان پوشه public_html توسط دایرکت ادمین یا ftp آپلود کنید و سپس فایل را extract کنید.
برای انتقال دیتابیس نیز ، دیتابیس مورد نیاز را ابتدا ایجاد کنید و سپس به phpmyadmin هاست قدیم خود بروید و اطلاعات دیتابیس خود را export کنید و به phpmyadmin هاست جدید خود بروید و اطلاعات دیتابیس را importt کنید.
در صورتی که چند دیتابیس دارید این کار را مجدد تکرار کنی اگر نام دیتابیس ، نام کاربری و رمز با دیتابیس قبل متفاوت شد، فراموش نکنید اطلاعات دیتابیس جدید را حتما در فایل کانفیگ سیستم مدیریت محتوا خود وارد نمایید.
آسان رایان نماینده رسمی دیتاسنتر هتزنر آلمان و دایرکت ادمین انگلستان، میزبان امن وبسایت شما