چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم ؟
هر چقدر کلمه مد نظر شما پر رقابت تر باشد سختی کار بیشتر است، دلیل آن هم این است که مجبورید با سایتهای بیشتر و قوی تری رقابت کنید و برای این رقابت باید زمان بیشتری نیز صرف نمایید.
پس در جوابی کوتاه می توان پاسخ سوال چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم را اینگونه داد: با تلاش و فعالیت بسیار زیاد.
وقتی می گوییم چطور نفر اول گوگل شویم یعنی ما تمامی مواردی که مربوط به سئو و بهینه سازی سایت هست را می دانیم و روی سایتمان انجام داده ایم
و حالا به دنبال آخرین راهکارها برای کنار زدن رقبای اصلی در صفحه اول هستیم!
بعد از آشنایی کامل با سئو و مفاهیم آن و راهکارها و ترفندهایی که در
بخش آموزش سئو بدان اشاره شده، نوبت این است که چند راز کوچک را بدانید!
جالبه که بدونید برای اینکه اولین لینک گوگل باشید باید دو کار انجام دهید! اولی تولید محتوای ارزشمند و دومی برندسازی اینترنتی است! شما با این دو عامل در صفحه اول گوگل با کلمات پر کاربرد خواهید بود.
در اکثر مواقع سئو بدون برندسازی تاثیر چندانی در فروش ندارد. برندسازی به شما کمک می کند بازدیدکنندگان به شما برای خرید اعتماد کنند.
راهکار اول : تولید محتوا
تولید محتوا از نظر نوع (type) به چند بخش تقسیم می شود:
- محتوای متنی
- محتوای تصویری (شامل عکس، اینفوگرافیک و …
- محتوای ویدئوییمحتوای فایلی (pdf , اسلاید پاورپوینت و …)
شما برای اینکه بتوانید در صفحه اول گوگل و صدر جستجو ها دیده شوید باید متون قابل توجهی برای کاربران داشته باشید. در تولید محتوای متنی برای سایت می بایست به نکات زیر دقت کنید:
- شناسایی درست کلمات کلیدی
- استفاده درست از کلمات کلیدی در متن
- طول متن در تایتلها، تیترها، و در کل مقاله یا صفحه اهمیت ویژه ای دارد.
- باید استراتژی محتوا نویسی داشته باشید.
- از متون کپی به هیچ وجه، استفاده نکنید!
راهکار دوم : انتخاب کلمه کلیدی مناسب
چگالی کلمات کلیدی یکی از معیارهایی است که در بهینه سازی موتور جستجو جهت بررسی اینکه صفحه موررد نظر راجع به چه چیزی است استفاده می شود.
چگالی کلمات کلیدی یک صفحه، درصد کلمات کلیدی به باقی کلمات در یک صفحه وب تعریف می شود.
در موتورهای جستجوی اولیه، چگالی کلمات کلیدی به عنوان مهمترین عامل جهت مشخص کردن رتبه یک صفحه استفاده می شد ولی در حال حاضر این معیار از اهمیت کمتری برخوردار است
زیرا داشتن چگالی زیاد کلمات کلیدی باعث جریمه شدن توسط موتورهای جستجو مخصوصا گوگل خواهد شد و سایت به عنوان اسپمر معرفی می شود.
در بررسی کلمه کلیدی چندین نکته بسیار حائز اهمیت می باشد که بایستی مورد توجه قرار گیرد. ابتدا بایستی وبسایت های رقیب را تحلیل نمود که آیا وبسایت ما توانایی رقابت با آن وب سایتها را دارد؟
اگر وب سایت ما وبسایتی است است که تازه طراحی شده است و وب سایت های رقیب از از وبسایت های قدیمی و ریشه دار می باشند و همچنین اگر
ما از کلمه کلیدی با طول کم استفاده کرده ایم بدون شک شانسی برای صعود به صفحه اول نتایج گوگل نخواهیم داشت و مسیر اینکه چگونه صفحه ی اول گوگل باشیم؟ را اشتباه طی کرده ایم.
وبسایتی که به تازگی راه اندازی شده است بهتر است است از کلمات کلیدی با طول بیشتری استفاده نماید که طول این کلمات کلیدی می تواند
از سه تا چهار کلمه بیشتر باشد و به صورت تخصصی به یک موضوع خاص اشاره نماید، برای مثال: “خرید گوشی گلکسی A51 سامسونگ” به جای “خرید گوشی”
طبق گفته گوگل بیشتر کاربران از سرچ های با طول کلمات بیشتر استفاده می نمایند.
تگ H1 : راز اصلی نمایش سایت در صفحه ی اصلی گوگل
این تگ نشان دهنده عنوان مقاله شما و انچه در صفحه وب شما به نظر می رسد، می باشد؛ و ممکن است با تگ عنوانی که برای صفحه انتخاب کرده اید متفاوت باشد.
با این حال، اگر شما در قسمت تگ عنوان (متا عنوان) چیزی را وارد نکرده باشید اغلب عنوانی که گوگل برای مقاله شما در نتایج جستجو در نظر می گیرد تگ H1 است.
اگر شما از یک تگ عنوان جداگانه به منظور استفاده از نتایج جستجو استفاده کرده باشید مقداری انعطاف پذیری در اینجا برای افزایش طول مقاله خود
و یا استفاده تغییرات دقیق و ظریف از کلمات کلیدی تان که تمایل دارید رتبه بگیرد، خواهید داشت.تگهای H1 به Google می گوید در صفحه شما چه چیزی مهم است. در واقع پشتیبانی از تگ عنوان شما هست.
علاوه بر این تعداد دیگری از تگهای H نیز در صفحه شما وجود دارد که شامل (H2, H3, … H6) هستند و با افزایش شماره انها از اهمیت استفاده شان کم می شود و روند استفاده شما در صفحه نیز باید ترتیب نزولی داشته باشد.
از تگ H1 فقط یک بار در آن صفحه سایت استفاده کنید. از تگ H2 برای عنوان های فرعی اصلی و از تگ H3 برای رده بندی کلی زیر عنوان ها استفاده کنید.
برای درک بهتر این موضوع به صورت یک چک لیست بودن کلمه کلیدی را چک می کنیم:
- کلمه کلیدی بهتر است در ابتدای تایتل صفحه باشد
- کلمه کلیدی بهتر است در ابتدای تگ description بوده و دوبار تکرار شود.
- کلمه کلیدی باید در تگ H1 باشد. تگ H1 باید فقط یکبار در صفحه وجود داشته باشد.
- کلمه کلیدی باید چند بار در تگ H2 تکرار شود، به ازای هر ۳۰۰ کلمه بهتر است از یک تگ H2 و یا H3 استفاده شود.
- از تگ H3 برای نوشتن تیترهای غیرمرتبط به کلمه کلیدی و از تگ H2 برای نوشتن تیترهایی که شامل کلمه کلیدی هستند استفاده شود.
- تعداد استفاده از تگ H2 باید با توجه به تعداد کلمه در مطلب متعادل باشد.
- تعداد استفاده از تگ H3 می تواند بیشتر از تگ H2 در مطلب باشد.
- استفاده از تگ های H4 تا H6 برای توضیح تیترهایی که مهم نیستند توصیه می شود.
- مطلب را حتما با تگ H1 شروع کنید و بعد از آن دقیقا پاراگرافی با کلمه کلیدی در آن بنویسید.
- در چند کلمه اول پاراگراف اول را سعی کنید از کلمه کلیدی استفاده کنید.
- پاراگراف اول را به این اختصاص دهید که در این مطلب چه چیزی را می خواهید عنوان کنید و به صورت خلاصه تیترهایی که می خواهید در آن صحبت کنید را بنویسید.
- از تیترها و کلمات هم بسته در پاراگراف اول و همچنین در تیترهای H2 و H3 استفاده نمایید.
راهکارسوم : لینک سازی داخلی و خارجی
راهکار سوم لینک سازی داخلی و خارجی می باشد که
لینک سازی داخلی از دید
گوگل بسیار مهم می باشد. (به لینک هایی که به صفحات داخلی سایت اشاره دارند)
لینک های داخلی در واقع لینک های هستند که باعث اتصال داخلی صحفات مرتبط سایت به یکدیگر می شوند. به نوعی آن ها را نوعی بک لینک به حساب می آورند .
نکته ای که باید در آن ها در نظر بگیرید، این است تکست لینک های داخلی باید کلمه کلیدی صفحه مورد نظر باشد و همچنین ارتباط محتوایی بین صفحات ارتباط داده شده باشد.
مهمترین مزیت لینک های داخلی، باعث راحت تر شدن پیمایش کاربران در سایت می شود که این میتواند تاثیر مهمی در قرارگیری سایت شما در صفحه اول گوگل باشد.
راهکار چهارم : بهینه سازی سرعت سایت
صفحات سایت شما باید بر روی تمامی دستگاه ها، با سرعت هرچه تمام، بارگذاری شوند. پایین بودن سرعت صفحه سایت می تواند اثر منفی بر روی رنک وب سایت شما داشته باشد.
طبیعی است که هیچکس دوست ندارد که چندین ثانیه معطل شود تا به محتوای مورد نظر خود دست پیدا کند.
مرحله پنجم : شناخت رقبا
مرحله پنجم بررسی محتوای رقبا می باشد. محتوایی را که برای کلمات کلیدی در نظر می گیریم می بایست بر اساس نیاز کاربران باشد.
جهت انجام این کار باید محتوای رقبای خود را در آن کلمه کلیدی بررسی نمود که به راحتی می توان با یک سرچ ساده و بررسی محتوای چند سایت اول در نتایج گوگل
به این مهم که این وبسایت ها چه موضوعاتی را در محتوای خود پوشش داده اند، دست یافته و چارچوب کاری برای ما مشخص خواهد شد.
مرحله ششم : صبر تا رسیدن به صفحه اول گوگل
صبور باشد. برای قرارگیری در صفحه اول گوگل زمان لازم است. این زمان به قدرت وب سایت شما و سطح رقابت برای کلمه کلیدی بستگی دارد
امیدوارم این مطلب برای شما مفید و آموزنده باشد .