مرکز آموزش

آموزش راه اندازی ssl رایگان

1. برای یک دامنه و یا یک زیر دامنه، یک SSL Single Domain عادی کفایت می کند.

2. برای چند دامنه و زیر دامنه مختلف علاوه بر SSL Single Domain می توان از SSL Multi Domain که برخی از شرکت ها ارایه می کنند استفاده کرد.

3. برای دامنه و زیر دامنه های همان دامنه، می بایست از SSL WildCard استفاده شود.


بهترین گزینه ها در بین شرکت هایی که SSL Valid رایگان ارایه می دهند، یکی لایسنس 90 روزه Comodo هستش و یکی لایسنس کلاس A سایت StartSSL که دومی برای تعداد نا محدود دامنه بصورت Single Domain ارایه می شود. (در اینجا برای هر دامنه یا زیر دامنه متفاوت یا یکسان باید جداگانه SSL سفارش بدهید و از Multi Domain یا WildCard خبری نیست.)


برای نصب SSL روی cPanel باید مراحل زیر به ترتیب انجام شوند:

1. از مدیر سرور بخواهید یک IP اختصاصی روی Host شما تنظیم کند. (در صورتیکه در یک اکانت هاستینگ تعدادی دامنه مختلف را بصورت AddOn اضافه کرده اید و نیاز به نصب SSL روی حداقل دو دامنه متفاوت و یا یک دامنه و تعدادی زیر دامنه را دارید (مورد دوم فقط در صورتی صدق می کند که لایسنس شما WildCard نباشد) روند تخصیص IP فرق می کند که مسئول سرور باید از آن اطلاع داشته باشد.)

2. وارد پنل خود شوید و از قسمت Security روی SSL/TLS Manager کلیک کنید. در صفحه بعد روی
[Private Keys (KEY)] Generate, view, upload, or delete your private keys
کلیک کنید.

3. از قسمت Generate a New Key از فیلد سمت راست Host نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قصد استفاده از لایسنس WildCard را دارید در فیلد سمت چپ Host بصورت زیر مقدار دهی کنید:


*.domain.com

بدیهی است که بجای domain.com باید نام دامنه خود را وارد نمایید. Key Size را نیز بسته به پشتیبانی صادر کننده لایسنس باید تعیین کنید، معمولا اکثر پرووایدر های حال حاضر از Key های 2KB ای پشتیبانی می کنند لذا می بایست 2048bits را انتخاب نمایید. در نهایت روی دکمه Generate کلیک کنید و در صفحه بعد روی Return to SSL Manager کلیک کنید تا به صفحه اصلی SSL Manager بر گردید.


4. حال روی

[Certificate Signing Requests (CSR)] Generate, view, or delete SSL certificate signing requests
کلیک نمایید. در صفحه بعد می بایست پس از تعیین نام دامنه از منوی Host اطلاعات دیگر را نیز تکمیل نمایید. توجه داشته باشید که در این قسمت نام کشور باید بصورت دو حرفی (مثلا US یا CA یا ...) وارد شود و نیز اطلاعات ایران را نباید set کنید (به دلایلی). صحت این فیلد ها تنها برای مشاهده مشتری اهمیت دارد و نیاز نیست که حتما اطلاعات Valid باشند (البته در صورتی که نیازمند به تایید شرکت توسط کمپانی ارایه دهنده لایسنس هستید، این فیلد ها می بایست بصورت دقیق پر شوند). Email را ترجیحا info ی همان دامنه بدهید و نکته آخر اینکه Pass Phrase را بصورت ترکیبی از حروف و عدد (بدون استفاده از Meta Character ها) وارد کنید و این مقدار را در محلی یادداشت کنید چون در برخی موارد مورد نیاز خواهد بود.


5. پس از Generate کردن CSR در صفحه بعد در دو قسمت hash هایی ارایه شده است که شما می بایست hash قسمت اول را کپی کنید.

6. به پنل SSL خود بروید و درخواست issue ی آن را بکنید، سپس مقدار cPanel را در Server Type انتخاب کرده و پس از Paste کردن CSR Hash در قسمت مربوطه روند کار را ادامه دهید. در مرحله ای از شما یک آدرس Email برای Approve و یک آدرس ایمیل دیگر برای ارسال SSL ها سوال می شود. مورد اول را می بایست از یکی از موارد پیشنهاد شده توسط خود پرووایدر انتخاب کنید. معمولا دیدن لینک ها برای شما امکانپذیر نمی باشد . مهمان ها نميتوانند لينک هاي موجود در پيام ها را ببينيد. لطفا ثبت نام کنيد يا وارد حساب خود شويد ثبت نام براي ديدن لينک ها. یا مهمان ها نميتوانند لينک هاي موجود در پيام ها را ببينيد. لطفا ثبت نام کنيد يا وارد حساب خود شويد ثبت نام براي ديدن لينک ها. تا بتوانید لینک ها را ببینید در همه شرکت ها مشترک می باشد. حتما قبل از تایید این مرحله دقت کنید که اکانت ایمیل مربوطه را ساخته باشید.

7. پس از issue کردن SSL بعد از مدت زمانی بین 5 دقیقه تا 2 ساعت یک ایمیل به آدرس Approver دامنه شما ارسال می شود که باید توسط آن درخواست خود را تایید (Verify یا Confirm یا Approve) کنید. پس از این کار بلافاصله برای شما ایمیلی حاوی فایل های SSL به آدرس ایمیلی که درخواست کرده بودید ارسال خواهد شد.

8. یکی از فایل ها با پسوند CRT و به نام دامنه شما می باشد، این فایل را می بایست در قسمت
[Certificates (CRT)] Generate, view, upload, or delete SSL certificates
و توسط فرم Upload a New Certificate آپلود نمایید.

9. در نهایت به
[Activate SSL on Your Web Site (HTTPS)] Setup a SSL certificate to work with your site.
رفته و نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر را انتخاب کنید. پس از انتخاب می بایست در هر سه فیلد زیرین مقادیر hash نمایش داده شوند، اگر این گونه نبود و تمام مراحل قبلی را درست انجام داده بودید، می بایست مقادیر (Certicate (CRT و (Key (KEY را بصورت دستی در اینجا کپی پیست کنید. در نهایت روی دکمه Install Certificate کلیک کنید.

در این جا کار نصب لایسنس SSL تمام شده است. توجه نمایید که در HTML وبسایت شما نباید هیچ آدرس URL ای با پروتکل HTTP وجود داشته باشد (آدرس هایی که با //:http شروع می شوند) و همه آن ها باید با //:https آغاز شده باشند. در غیر این صورت در اکثر مرورگر های وب، پروتکل HTTPS سایت شما تایید نخواهد شد.


قابل ذکر است که برخی از نمایندگیها این امکان را غیر فعال کرده اند

 
 
 
  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

بلاک شدن Ip در سرور

چرا IP من بلاک می شود؟دلیل مسدود شدن IP در هاست چیست؟ در اکثر موارد بدلایل زیر و عدم رعایت...

روش ساخت شناسه کاربری در ایرنیک

از آنجا که ثبت دامنه های ir  در ایران انحصارا زیر نظر پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مسئول و کارگزار...

Backorder domain چیست؟

شاید گاهی زمان کار با برخی از سایت های ثبت دامنه ی خارجی با عبارت بک اردر دامنه (Backorder...

هاست نامحدود؛محال یا ممکن؟

به طور کلی اصطلاح “میزبانی نامحدود” به سرویس میزبانی وب ارائه شده توسط میزبانی وبی که به صورت...

رکورد SPF چیست؟

SPF Record مخفف عبارت Sender Policy Framework به معنای چهارچوب سیاست های ارسال کننده (ایمیل...