زبان های برنامه نویسی برتر

زبان های برنامه نویسی برتر

زبان هایی که در این مقاله گفته میشود از  محبوب ترین زبان های برنامه نویسی (programmer) در دنیا هستند و بزرگترین چالش ها و فرصت های جهان توسط این زبان ها هدایت می شوند، بسیاری از کارهای پیشرفته ای که سالهای گذشته نمی‌توانستیم انجام دهیم اکنون با استفاده از این زبانها امکان پذیر شده است، یادگیری آنها می تواند در روند و پیشرفت کار شما تاثیر گذار باشد . 

 زبان برنامه نویسی جاوا (Java)
جاوا (Java) به لطف ظهور اندروید و تعداد زیاد کاربران آن، قطعا محبوب ترین زبان برنامه نویسی این روزها و گل سرسبد زبان های برنامه نویسی است. جاوا یک زبان برنامه نویسی ساده، شی گرا و بسیار قدرتمند است و با آن میتوانید اپلیکیشن های موبایل، بازی، برنامه های سیستمی، برنامه های شبکه و … را کدنویسی و توسعه دهید؛ نکته جالب دیگر در مورد زبان برنامه نویسی جاوا این است که به سیستم عامل وابستگی ندارد و کدهای آن میتوانند در سیستم های عامل مختلف (ویندوز، لینوکس یا مک) اجرا بشوند. شعار معروف جاوا: «یکبار بنویس و هرجا دوس داشتی اجرا کن»
زبان پایتون
محبوبیت زبان پایتون در ۱۵ سال گذشته به طور پیوسته در حال افزایش بوده است، سرانجام این زبان در در سال های گذشته در بین پنج زبان برنامه نویسی برتر دنیا قرار گرفت و دلیل این امر هم این بوده که زبان پایتون در برخی از جالب ترین و جذاب ترین فناوری های امروزی بسیار کارآمد است. یادگیری ماشین، هوش مصنوعی، داده های بزرگ و رباتیک همگی به شدت به پایتون وابسته هستند. امنیت سایبری که یکی از چالش های بزرگ نرم‌افزاری در زمان کنونی است توسط پایتون مدیریت می شود. با وجود همه این فناوری های پیشرفته تعجب آور است که یادگیری این زبان بسیار ساده است، تقریباً زبان پایتون جز مقدماتی ترین زبان هایی است که در دانشگاه ها تدریس می شود. غالباً این زبان توسط توسعه‌دهندگان با تجربه به عنوان زبان دوم یا سوم انتخاب می شود.
 زبان برنامه نویسی سی (C)
در همه جای دنیا زبان برنامه نویسی C معمولا اولین گزینه برای یادگیری برنامه نویسی است. زبان برنامه نویسی C یکی از قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی و مادر بسیاری از زبان های برنامه نویسی کنونی مانند C++ ، Java، JavaScript، Limbo، C#، Objective-C، Perl، PHP و Python است پس یادگیری زبان برنامه نویسی C باعث میشه پایه تون را قوی کنید و در نتیجه یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگر آسان تر شوند. زبان برنامه نویسی C انتخاب اول برای برنامه نویسی در سطح سیستم، مانند سیستم عامل ها و درایور سخت افزارها است. اگر قصد برنامه نویسی Embedded و برنامه نویسی میکروکنترلر ها رو دارید اولین گزینه برای یادگیری زبان برنامه نویسی C و زبان بعدی C++ است.
 PHP
PHP یک زبان تفسیرشونده است که اساس و بنیان آن طراحی و ایجاد صفحات پویای وب بوده است. به عبارتی دیگر، کسانی که وظیفه کدنویسی سایت را بر عهده دارند با استفاده از زبان PHP قادر خواهند بود وب اپلیکیشن‌هایی طراحی کنند که به صورت تعاملی می‌باشند. منظور از تعاملی بودن وجود قابلیت هایی مانند سطوح دسترسی مختلف برای کاربران، امکان ثبت‌نام در سایت، پنل کاربری  ذخیره اطلاعات کاربران و بسیاری از امکانات دیگر است که امروزه در تمامی سایت‌های امروزی مشاهده می‌کنیم. از نقاط قوت این زبان می‌توان به وجود فریمورک‌های بسیار قدرتمند و محبوبی هم چون لاراول و سیمفونی، دارا بودن بیش از ۸۰% از سهم بازار وب ، متن باز و رایگان بودن ، جامعه بزرگ و پشتیبانی خوب اشاره کرد. از طرفی PHP توانسته است خودش را به عنوان یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در حوزه طراحی وب معرفی کند.
جاوا اسکریپت
جاوا اسکریپت به عنوان زبان برنامه نویسی منتخب توسعه‌دهندگان فرانت اند (Frontend) شناخته می‌شود. اگر محتوای سایتی تعاملی باشد، بیشتر مواقع به کمک جاوا اسکریپت نوشته شده است. این زبان به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند که وبسایتی پویا طراحی کنند. همچنین جاوا اسکریپت همواره مورد استقبال کارفرمایان بوده است. در ادامه می‌توانید نقاط قوت و ضعف ای زبان را مشاهده کنید:
نقاط قوت:
طراحی وب سیات غنی‌تر زبانی همه‌کاره زبان برنامه‌نویسی محبوب طراحان وب سایت کم بودن فشار روی سرور‌های میزبان وب سایت پیاده‌سازی ساده و روان مورد استفاده برای توسعه برنامه‌های کاربردی
نقاط ضعف:
بیشتر کاربران از ترس آلوده شدن کامپیوتر خود، از اجرای بعضی از کد‌های جاوا اسکریپت جلوگیری می‌کنندهر مرورگری می‌تواند بسته به میل خود، بعضی از المان‌های برنامه را بارگذاری کند.
HTML
همانطور که گفته شد HTML یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه زبان نشانه گذاری است. با معرفی HTML توسعه وب جالبتر شده است. طراحی یک(FRONT end) اصطلاحی است که در یک نرم‌افزار برای توصیف رابط کاربری با قسمتهایی که کاربر آن را مشاهده کرده و با آن ارتباط برقرار میکند، به کار میرود بی نقص کار آسانی نیست و به همین دلیل شما باید HTMLرا فرا بگیرید. اما اگر تصور میکنید که تصمیم ندارید طراح front end شوید و نیاز به یاد گیری HTML ندارید سخت در اشتباهید چرا که در مورد back-end نیز (برای اعمال محاسباتی، منطقی) که در پشت صحنه انجام شده و از دید کاربر مخفی است اصطلاح" بک اند" استفاده می‌شود، باید دانش اساسی درباره HTML داشته باشید. چون HTML نقش حیاتی در BACK END نیز دارد. وقتی HTML یاد میگیرید باید زبان CSS نیز بدانید.
CSS
نوعی زبان برنامه نویسی می باشد که معمولا همرا با زبان HTML به کار می رود. این دو زبان معمولا همراه با هم استفاده می شود. از این زبان بیشتر برای طراحی صفحات استفاده می شود. مکملی بر HTML است و سعی در پر کردن نقاط ضعف و خلاء های آن دارد. زبانی است که توسط آن قادر خواهید بود تا استیل طراحی صفحات وب سایت تان را یکبار تعریف و به صفحات مورد نیازتان اعمال نمایید. با CSS می توانید زیبا سازی و صفحه آرایی صفحات وب را داشته باشید. HTML بدون CSS مثل چای بدون شکر است. برای طرح یک کد نویسی خوب CSS لازم است. نمیتوان بدون تسلط در CSS به یک وب سایت خوب فکر کرد. CSS حالا توابع تعریف شده زیادی دارد که طراحی واسط کاربری را آسانتر میکند. پس اگر میخواهید توسعه دهنده واسط کاربری خوبی باشید باید CSS را نیز فرا بگیرید.

میزبانی وب وب سایت دیجیتال مارکتینگ PHP زبان های برنامه نویسی برتر ورد پرس

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آسان رایان می باشد
Registrant Rights and Responsibilities